среда, 21. октобар 2020.

Real Techniques Blender i četkica za tečni puder (RT 200) | Moje mišljenje

   RT Miracle Complexion sponge, tj make up blender namijenjen je blendanju tečnih i kremastih proizvoda. Mekan je i fleksibilan.

Osnovna verzija ovog sunđera je u narandžastoj boji, a njegova redovna cijena je oko 11e.


   RT 200 - Expert foundation brush namijenjena je nanošenju tečnog pudera i kremastih proizvoda. Dio je every day essencials seta koji pored nje sadrži jos 3 četkice i gore pomenuti blender. 

   RT make up blender nema klasičan oblik "jajeta", već je sa jedne strane koso sječen, čime se dobija ravna površina koja je praktična za nanošenje proizvoda ispod očiju, dok je zaobljena strana pogodna za nanošenje proizvoda na ostatku lica.


Suv blender je mekan, ali kada se pokvasi, njegova veličina se gotovo duplo poveća, dobija na volemenu i postaje znatno mekaniji.


Prilikom korišćenja upija jako malu količina proizvoda (znatno manju od drugih blendera koje sam prodala). Puderu daje prirodan efekat, stapa ga sa kožom i ne ostavlja vidljive prelaze između slojeva. Nakon upotrebe, fleke od pudera se lako skidaju običnim sapunom i blagim trljanjem.


Loša strana mu je cijena, jer se slični proizvodi mogu naći za upola manje novca, ali nijedan od njih koje sam ja probala mu ne može parirati. 

RT 200 napravljena je od sintetičkih dlačica koje su nježne i fleksbinlne. Gusto su postavljene i blago sječene sa strane tako da su na sredini najduže. Omogućava maksimalnu pokrivnu moć korišćenog pudera, za razliku od blendera koji je smanjuje.  
Četkica ne upija veliku količinu proizvoda, lijepo ga raspoređuje i ne ostavlja tragove. 

Zbog gusto pakovanih dlačica, nešto teže se pere i sporije suši. Takođe, ima malo deblju dršku, pa se na to treba navići. 
Омогућава Blogger.

© Jaa to tako, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena