субота, 15. август 2020.

Essence All About Matt ! Fixing compact powder | Moje misljenje

   Essence All About Matt! puder za setovanje pogodan je za sve tipove kože, a namjenjen je da fiksira sminku i drži lice što duže matiranim.

Ovaj puder u kamenu dolazi u plastičnoj ambalaži koja sadži 8g proizvoda. Njegova cijena je nešto manja od 5e, a često se može naći na akciji kada mu je cijena oko 3-4e. 


All About Matt kompaktni puder je transparentan, što znači da će odgovarati svakom tonu kože. Nema prekrivnu moć i ne utiče na nijansu tečnog pudera preko kog se nanosi. Zanemarljivo malo se trusi, a najlakše se nanosi četkicom. Na licu ne stvara osjecaj težine i neće naglašavati fine linije i pore.
Essence All About Matt je moj prvi izbor što se tiče pudera za setovanje i matiranje. Čini da koža ispod njega izgleda zaglađenije, a povećava i dugotrajnost šminke. Ukoliko dođe do prosijavanje, mala količina ovog pudera će riješiti problem.
U konkurenciji sa Catrice All Matt puderom (koji je takođe jako dobar) izabrala bih Essence.

Kao manu ovog proizvoda izdvojila bih ambalažu kod koje mi se više puta desilo da se poklopac odvoji. Takođe, svakodnevnom upotrebom jako brzo se troši.

1 comments:

Aandy је рекао...

Nisam koristila ovaj proizvod, ali mi deluje super za probati, inace volim Essence ❤️

Омогућава Blogger.

© Jaa to tako, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena