среда, 25. септембар 2019.

Garnier PureActive Self Heating Mask | Moje misljenje

   Garnier PureActive Self Heating Mask jeste maska za lice koja je namjenjena osobama sa masnom kozom i prosirenim porama. Dolazi u pakovanju koje sadrzi 2x6ml, sto je namijenjeno za dvije upotrebe. Dubinski cisti pore i uklanja visak sebuma sa koze.

    Ova maska je na bazi gline i u svom sastavu ima cink i salicilnu kiselinu koji odgovaraju masnoj kozi, a isto tako mogu "smetati" suvoj, cak i normalnoj kozi. Nanosi se na vlazno lice a u kontaktu sa kozom dolazi do termo reakcije, tj zagrijavanja koje se blago osjeca, a koje prociscava pore i regulise izlucivanje sebuma.
  Maska je dosta gusta, ali se lako aplicira na ne previse vlazno lice. Prema uputstvu, dovoljno ju je drzati 3 min, a zatim isprati mlakom vodom. Nakon upotrebe koza je meka i oslobodjena masnog sjaja. Preporucena upotreba je 1 nedeljno. Moja koza je izrazito masna sa prosirenim porama i ja je koristim kada osjetim potrebu. Nekada je to 2 puta nedeljno, a nekada 1 u 15 dana.

   Ova maska je moj favorit vec godinama. Pomaze mi i kod smirivanja upalnih procesa. Osobe sa masnom kozom sklonom aknama obozavace ovu masku, dok oni sa normalnom i suvom kozom ovu masku mogu preskociti.

7 comments:

Beauty Unearthly је рекао...

Interesting post dear! thanks for sharing, xx

Big Hope је рекао...

I'm in love with Garnier's products! This mask looks amazing. <3

Jelena је рекао...

❤️❤️❤️

Jelena је рекао...

❤️❤️❤️

Aneris је рекао...

Super post ;)

Jelena је рекао...

Hvala :)

Jelena је рекао...

Hvala ti :)

Омогућава Blogger.

© Jaa to tako, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena